O nas

Foto Levac je podjetje, ki se ukvarja s prodajo in najemom profesionalne fotografske opreme s sedežem na Župančičevi ulici 36 v starem mestnem jedru Kopra. Smo uradni zastopniki za Profoto bliskavice, Capture One, Aurora Lite Bank modifikatorje svetlobe, B+W Schneider Kreuznach filtre, Explorer zaščitne kovčke, AquaTech zaščitne pelerine in podvodna ohišja, TRE-D Eng fotografskih stojal in opreme ter BD foto studijskih ozadij in opreme ter Elinchrom bliskavice v Sloveniji.
Smo tudi prodajni partner priznanih svetovnih znamk, kot so Phase One, Leica, Nikon, Canon, Fujifilm, Sony, Panasonic, Zeiss, Rodenstock, Manfrotto, Avenger, Sekonic, Elinchrom itd.
Nudimo izposojo Profoto bliskavic in modifikatorjev svetlobe.
Poleg tega v poslovalnici v Kopru izdelujemo fotografije iz vseh vrst digitalnih medijev, nudimo pa tudi korekcijo starih, poškodovanih in raztrganih fotografij. Pri nas se lahko tudi fotografirate za dokumente ali pa skenirate negative in pozitive. Fotografiramo tudi izdelke za reklamno fotografijo ali v oglaševalske namene.
Foto Levac je v sodelovanju s Studio BOMBA prisoten tudi v Ljubljani, Šmartinska cesta 152, BTC Hala 8 (vhod iz Hrvaške ceste), kjer vam v produkcijskem studiu v svojem Show Room-u nudi ogled in preizkus pred nakupom studijskih bliskavic in moderatorjev svetlobe znamke Profoto.
Odlično je poskrbljeno tudi za najem razsvetljave in servisiranje Profoto bliskavic.